Prismatch


Vi i Grønne Mil ønsker at du skal være trygg på at du får den beste prisen hos oss. Finner du samme vare til en lavere pris et annet sted innenfor 7 dager etter bestillingen, så matcher vi prisen uten spørsmål! Produktet må være den samme, med samme betingelser, og leveres av en norsk butikk, i Norge. Grønne Mil forbeholder seg retten til å fravike fra prismatch ved særskilte kampanjer eller forhold som f.eks. tilbud gitt ved konkurs/avvikling. Priser og tilgjengelighet på den aktuelle varen vil bli kontrollert mot konkurrerende butikk. Lar ikke pris/tilgjengelighet seg bekrefte, eller varen ikke kan leveres av konkurrerende butikk innenfor rimelig tid, vil tilbudet om prismatch kunne frafalle.

Vi ønsker inspill om alle produkter våre kunder mener er prissatt for høyt. Dette behøver ikke nødvendigvis basere seg på pris hos konkurrerende butikker. Vi ønsker å strekke oss langt for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov.

 


Prismatch+ gjelder utvalgte produkter og gir noe ekstra i tillegg til matching av pris. Tilleggsytelsene er individuelle pr produkt og er beskrevet i produktteksten. Prismatch+ kan frafalle om prisdifferansen er mindre enn 1% avvik i fra konkurrentens pris. I slike tilfeller gjelder vanlig Prismatch.

Ta kontakt med oss på kundesenter@gronnemil.no ved spørsmål angående prismatch.