Få levert innen 1-3 dager med frakt fra kun 49,-

Få levert innen 1-3 dager med frakt fra kun 49,-

Vi er Grønne Mil livelige        pålitelige      miljøbevisste

 

Grønne Mil AS ble startet I 2014 med ønske om å gjøre det enklere for elbil eiere å navigere i jungelen av ord og uttrykk, og vi er i dag veldig begeistret over den kraftige økningen av elbiler i Norge og å kunne være med på dette spennende skiftet over til grønn teknologi.

Vårt team er stolte over å ha hjulpet tusener av elbil eiere allerede. Vi tilbyr ikke bare essensielle og innovative produkter til deg og din elbil, men vi deler også gjerne vår erfaring om lading og vedlikehold med deg.

Fra ladeutstyr til en rekke biltilbehør streber teamet vårt kontinuerlig etter å tilby det beste utvalget av produkter for alle elektriske kjøretøyer i markedet. Vi gjør alt vi kan for å sikre at alle varer hos Grønne Mil er av ypperste kvalitet og verdig din tillit.

Vår filosofi

Kunden i fokus

Vi ønsker å strekke oss langt for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov. Å gi en positiv opplevelse og kunne tilby smarte løsninger til våre kunder er vår høyeste prioritet. En fornøyd kunde gjør oss glade, uansett hva.

Levedyktig fremtid

En av grunnene til at vi brenner for elektriske kjøretøyer er at vi bryr oss om vår innvirkning på miljøet. Har du hørt om #NoBlackFriday-initiativet vårt? Vi har redusert mer enn 300t CO2-utslipp, og vi vil ikke stoppe her.

Fremtiden i fokus

Eletrisk transport er fremtiden, og fremtiden er nå. Vi har troen på vår visjon og vi er alltid klar for å gå fremover. La oss forme fremtiden sammen!

Se hva andre syns om oss

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg

 Har du spørsmål eller forslag? Er det noe vi kan forbedre oss på? Ta kontakt med oss via chat eller kontaktskjemaet under.

    Meldingen din vil bli sendt til kundesenter [alfakrøll] gronnemil.no.