Hjemmelader elbil

Som en aktiv bruker av elbil er det viktig å ha tilgang til en lader i de områdene du ferdes mest. Fordelen med elbil er at du enkelt kan ha en hjemmelader. Med en hjemmelader til elbil, kan du lett lade bilen din hjemme uten noen problemer.

Hos Grønne Bil tilbyr vi ladeprodukter som elbilladere, ladestasjoner, og tilbehør ti din elbil. Les videre for å lære mer om hvordan vi kan gjøre.

Fordelene med hjemmelader til elbil

I dag har flere kommuner begynt å investere i offentlige elbilladere, og de er plassert rundt omkring for alle elbileiere til å bruke. Likevel er det en god idé å investere i en lader som man har på det stedet bilen din tilbringer mesteparten av tiden sin. Dette kan være i hjemmet ditt eller ved jobben din. Vi anbefaler at du velger en til hjemmet ditt, da du med en hjemmelader kan sørge for at bilen er ferdig oppladet hver morgen, eller til eventuelle andre tider du har behov for den.

Les mer om: “Elbil lader”

Viktig informasjon angående hjemmelader

Er du usikker på hvilken type lader du trenger?

Hos Grønne Mil har vi en utstyrsvelger som viser deg hvilken type lader som passer best for din bil. Her vil det være store forskjeller i riktig valg. Å for eksempel kjøpe en lader som har for svak kapasitet til å lade større batterier kan være en stor ulempe. Det samme gjelder bruk av ladere som er laget for store batterier på små elbiler.

Det er viktig å være nøye med valget av hjemmelader. Er du ikke helt sikker på hva som er riktig for bilen din? Da kan vi hjelpe deg slik at du som kunde vet at den laderen du har kjøpt gjennom oss er et sikkert valg for deg. Sjekk vår utstyrsvelger for å avgjøre hvilken lader du trenger. Vi kan også bistå med råd og tips dersom du har behov for dette.

Les mer: “Elbilguiden

En hjemmelader til din elbil er en investering som er verdt å gjøre. Få en fastmontert type 2 lader hjemme – slik vil du kunne spare deg for tid og unødvendig stress. Vi tilbyr også mange andre ulike ladere om dette skulle være ønskelig å finne en selv. Å kjøpe fra oss er en god og trygg investering, dette gjelder både brannsikkerhet og kvalitet.

Les mer: “Hurtiglader elbil

Hvor finner du ladestasjoner

De fleste kommuner har nå ladestasjoner tilgjengelige for allmennheten. Det eneste du som elbileier behøver for å benytte deg av offentlige ladestasjoner er en nøkkel som gir deg tilgang til disse. Har du ikke en slik nøkkel trenger du bare å melde deg inn i Norges Elbilforening. Da får du nøkkelen gratis. Om du ikke vet hvor de forskjellige ladestasjonene er eller om du planlegger en lengre reise kan det være lurt å ta en titt på Ladestasjoner.no. Der kan du finne oversikten over alle de forskjellige ladestasjonene på en enkel måte.

Les mer: “Ladestasjon elbil

Utfør sikkert kjøp hos oss

Vi ønsker at våre kunder skal få den beste prisen mulig. Hvis du finner den samme varen til en lavere pris innenfor 7 dager etter bestilling, så matcher vi prisen uten spørsmål. Dette tilbudet kalles prismatch. Eneste betingelsen er at varen er nøyaktig den samme og leveres av en norsk butikk i Norge. Prisen og tilgjengeligheten på den aktuelle varen vil såklart bli kontrollert mot konkurrerende butikk. Hvis betingelsene ikke kan bekreftes eller at varen fra andre konkurrentene ikke kan leveres innen rimelig tid, vil prismatch frafalle.

Kontakt oss

ta kontakt med oss om du har spørsmål eller andre henvendelser. Vi har for tiden bare nettbutikk, men vi tilbyr raskt levering. Se på vår nettside for FAQs, dine rettigheter og kontaktskjema. Vi håper å få høre fra deg.

Les mer: “Elbil lader”